Magunkról

Pár szóban

Magunkról.

 

Rent-a-Hacker 2007 es alapítása mérföldkő volt a magyar informatikai biztonságban.Elsőként Andrew Gecse aki már akkor hivatásos hacker volt,-vállalta fel,hogy szaktudásával segít az akkor még informatikai biztonságtechnikában még erőteljesen gyerekcipőben lévő cégeknek.Szaktudásával a legnagyobb cégek informatikai biztonságát szavatolta melyek között több Fortune 100 cég is szerepel.Számtalan hálózatot tesztelt,egyszerű hálózatoktól kedve "mission critical" rendszerekig,beleértve egy atomerőmű számítógépes hálózatát is.Több egyetemen köztük a Pázmány Péter Egyetemen is oktatott,valamint számos más egyetemen és konferencián is gyakori előadó.

A Rent-a-Hacker elsősorban informatikai biztonsági szolgáltatásokat kínál olyan cégek számára akik felismerték,hogy az információ integritása nem csak egy 'buzz word' hanem valóban egy olyan kritérium melyet csakis hozzáértő ezirányban magasan képzett "white hat hacker" -el kell tesztelni.

Amennyiben hálózatát vagy weboldalát valóban biztonsági teszt alá szeretné vetni,úgy minket keressen.

Ha a teszt megkezdését követően 6 órán belül nem találunk kritikus kiaknázható hibát,akkor a teszt ingyenes volt! Amennyiben nem tetszik eme ajánlatunk,úgy kérje ugyanezt más,- szintén információbiztonságra szakosodott cégtől!

 

Híreink